Brenda’s VIP PAS

Brenda VIP PAS

MEER DAN ALLEEN EEN KLANTENKAART

Al 40 jaar zetten we ons vol passie in voor een gezonder Apeldoorn. Nu tillen we onze toewijding aan u naar een hoger niveau als dank voor het vertrouwen dat u ons al die tijd heeft gegeven!

Als trotse bezitter van de VIP PAS, geniet u van buitengewone voordelen die verder reiken dan uw verwachtingen van een standaard klantenkaart en ontvangt u kortingen die daadwerkelijk impact maken op uw portemonnee.

Wilt u meer weten over hoe u kunt starten met sparen en welke extra’s er op u wachten? Neem dan gerust een kijkje bij onze FAQ hiernaast of klik hier voor de actuele acties.

Heeft u al een VIP PAS? Activeer uw pas, of bekijk hoeveel punten u al heeft gespaard in het portaal hieronder.

Attentie: Er zijn passen uitgegeven voor 05-06-2024 met de vermelding dat u bij elke 10 euro een punt zou krijgen. Tevens hebben wij aangegeven dat de bedragen overgenomen zouden worden en opstapelden. Dit is echter niet het geval en heeft betrekking tot een technische beperking. Om dit misverstand te compenseren, hebben wij u extra punten cadeau gedaan, afrondend op de punten die u mis heeft gelopen. Onze excuses voor het ongemak.

VRAGEN & ANTWOORDEN (FAQ)

De Brenda VIP PAS is onze manier om dankuwel te zeggen aan onze trouwe klanten. Als houder van deze pas krijgt u toegang tot exclusieve kortingen, speciale aanbiedingen, en de mogelijkheid om te sparen voor nog meer voordeel op onze producten.

U kunt uw eigen VIP PAS ontvangen bij een aankoop van €25 of meer bij Drogisterij Brenda. Vul uw gegevens in. U kunt er voor kiezen om een fysiek pasje te krijgen, of om alleen de app te gebruiken. U ontvangt een activatiecode van ons, en na activatie kunt u direct profiteren!

U kunt de VIP PAS activeren in het portaal onderaan deze pagina in het portaal. U kunt tevens de pas activeren in de app. Deze kunt u downloaden in de app store of de google play store. Na activatie kunt u uw pas direct gebruiken.

Voor elke €1,00 die u uitgeeft bij Drogisterij Brenda, verdient u een punt op de VIP PAS. Deze punten kun u inwisselen voor kortingen en speciale aanbiedingen.

Punten inwisselen is eenvoudig! Zodra u genoeg punten hebt gespaard, kunt u deze bij je volgende aankoop inzetten voor korting of speciale aanbiedingen. Het aantal punten die nodig zijn voor de specifieke beloningen vind u door bovenaan op “VIP DEALS” te drukken, tevens kunt u de lopende acties vinden bij de kassa in de winkel en in Brenda’s VIP App.

  1. Bij 50 punten krijgt u 5% Korting op een product naar keuze.
  2. Bij 100 punten krijgt u 10% Korting op een product naar keuze.
  3. Bij 150 punten krijgt u 15% Korting op een product naar keuze.

Het korting percentage kunt u ook inwisselen op bestellingen die u bij ons doet.

Uw actuele puntenaantal checkt u gemakkelijk in het portaal hier beneden. Na inloggen krijgt u direct uw saldo te zien. Daarnaast is het mogelijk om uw punten te raadplegen via onze app of simpelweg door het bij een van onze medewerkers in de winkel na te vragen.

Sommige aanbiedingen kunnen beperkingen hebben, en de punten kunnen helaas niet worden ingewisseld op geneesmiddelen. Ook kunnen acties niet stapelen. Voor specifieke details over elke actie, verwijzen we u graag naar de voorwaarden vermeld bij de actie zelf.

De VIP PAS is persoonlijk en niet overdraagbaar. We registreren hem immers speciaal voor u. Dit zorgt ervoor dat u als trouwe klant optimaal kunt profiteren van de voordelen die we bieden.

Onze VIP app kunt u vinden in de Google Play Store of Apple App Store door te zoeken naar “Brenda’s VIP App”.

U kunt de app ook downloaden met de links hieronder:

Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het downloaden of gebruiken van de app.

Actuele aanbiedingen en de details van onze VIP PAS zijn altijd te vinden op onze website onder “VIP Deals” en bij onze kassa in de winkel. Is er iets niet duidelijk? Vraag het ons!

Brenda’s VIP PAS Portaal

Welkom bij het portaal van Brenda’s VIP PAS! Hier kunt u zich registreren om toegang te krijgen tot al onze exclusieve voordelen. Om te registreren, heeft u uw VIP PAS nodig met het pasnummer en controlegetal. Dit zorgt voor een veilige en persoonlijke registratie. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw huidige puntensaldo bekijken, en uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Let op: De voorwaarden van de Brenda VIP Pas, inclusief de acties, spaarpunten en kortingspercentages, kunnen wijzigen. We streven ernaar onze klanten altijd van tevoren te informeren over eventuele veranderingen via onze website en in de winkel. Houd er rekening mee dat de actuele voorwaarden altijd geraadpleegd kunnen worden op onze website door hier te klikken.