In het begin

Opgericht op 1 juni 1984 door Ben, begon Drogisterij Brenda als een kleine onderneming aan de Asselsestraat 225 in Apeldoorn. Met een passie voor gezondheid en een diep geloof in de kracht van natuurlijke remedies, groeide de winkel snel uit tot een vertrouwde naam in de gemeenschap. Na vier en een half jaar van aanhoudend succes, verhuisden we naar ons huidige adres op Asselsestraat 132, een locatie met een rijke geschiedenis die oorspronkelijk in handen was van Wulfsen.

Voortbouwen op traditie

In de loop der jaren heeft Drogisterij Brenda zich niet alleen gevestigd als een bastion van gezondheid en welzijn, maar ook als een plek waar traditie en innovatie samensmelten. Onze reis heeft ons gebracht naar een belangrijk keerpunt: de transformatie naar een partnerschap tussen Ben, de grondlegger, en Romeo, de toekomstige beheerder van de winkel. Samen zetten we de visie voort die bijna vier decennia geleden werd ingezet, met een vernieuwde energie en toewijding.

Onze Filosofie

Bij Drogisterij Brenda is onze passie het bevorderen van welzijn en gezondheid door natuurlijke middelen. We geloven sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, die het lichaam, de geest en de omgeving als een geheel beschouwt. Onze overtuiging is geworteld in de overtuiging dat natuur en wetenschap hand in hand kunnen gaan om effectieve, veilige en persoonlijke gezondheidsoplossingen te bieden.

We onderscheiden ons door onze diepgaande kennis van diverse natuurlijke gezondheidspraktijken, waaronder fytotherapie, orthomoleculaire therapie en homeopathie. Ons team is toegewijd aan het voortdurend uitbreiden van hun kennis en het delen van deze expertise. We streven ernaar om een vertrouwde gids te zijn voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren met respect voor het lichaam en de natuur.

De kern van onze filosofie is de persoonlijke benadering. Wij geloven dat iedereen uniek is, met individuele behoeften en doelen. Onze aanpak is daarom altijd op maat gemaakt, met een focus op het luisteren naar en begrijpen van de unieke situatie van elke klant. Dit stelt ons in staat om advies en oplossingen te bieden die niet alleen effectief zijn, maar ook harmonieus aansluiten bij het persoonlijke welzijnstraject van elk individu, nu en in de toekomst.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch of via whatsapp op 055-5212056 of voer het contactformulier in.